Entrance & New Canopy
Entrance & New Canopy

press to zoom
Front Elevation
Front Elevation

press to zoom
Progression Photos
Progression Photos

press to zoom
Entrance & New Canopy
Entrance & New Canopy

press to zoom
1/10
Huntington Park Golf Course Clubhouse Renovation

​​
Site: Shreveport, LA

Square Footage: 6229

Project Description: This 1960’s building in need of major interior and exterior updates has been partially demolished and the majority of the interior space gutted for renovation. This will allow for maximum flexibility and use of the building space for both the golfers and the public.

 

 

 

Custom Light Fixture
Custom Light Fixture

Photograph: Adam Pyrek

press to zoom
Elevators 1-3 Interior Rendering
Elevators 1-3 Interior Rendering

press to zoom
Elevator 4 Elevation
Elevator 4 Elevation

Photograph: Adam Pyrek

press to zoom
Custom Light Fixture
Custom Light Fixture

Photograph: Adam Pyrek

press to zoom
1/8
Elevator Modernization Caddo Parish Courthouse

 

2013 AIA Shreveport Honor Award Recipient

​​
Site: Shreveport, LA

Square Footage: N/A

Project Description: In addition to mechanical equipment upgrades, this project includes a comprehensive renovation of the elevators in order to celebrate the romance and fine craft of the 1920s building they serve.

 

 

Front Perspective Image
Front Perspective Image

Photograph: Neil Johnson

press to zoom

press to zoom
Floor Plans
Floor Plans

press to zoom
Front Perspective Image
Front Perspective Image

Photograph: Neil Johnson

press to zoom
1/5
Neil Johnson Studio

​​
Site: Shreveport, LA

Square Footage: 4784

Project Description: Historic Renovation, and Adaptive Reuse, Including Photography Studio, Darkroom, Offices, Conference Room and Break Room

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
Eddie D. Jones Nature Park Visitor's Center

​​
Site:
South Caddo Parish

Square Footage: 828

Project Description: Reuse of an existing dairy building steel structure and foundation to house visitor bathrooms, gallery, picnic area, and ranger office. Overall site plan to turn concrete plaza into a picnic area.